ΚΑΓΚΕΛΑ & ΣΚΑΛΕΣ MEGAN

Ταξινομούμε  ηλεκτρονικά τα κάγκελα και τις σκάλες, και σας παρέχουμε καλαίσθητες και κατανοητές πληροφορίες για τα κάγκελα τις σκάλες τα στέγαστρα τα inox εξαρτήματα μας καθώς και τις πρακτικές και αισθητικές ανάγκες που προσδοκούμε να σας καλύπτουν, και να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες που δωρεάν σας προσφέρουμε, προκειμένου να αποκτήσετε ένα άριστο ανοξείδωτο έργο. 

Κάγκελα - Σκάλες Βίντεο 'Νεα'
Κάγκελα στην Ελάτη Τρικάλων
Κάγκελα με Συρματόσχοινο
kagkela syrmatosxoino
 
Κάγκελα σε Ελληνικά Νησιά
Σκάλες κυκλικές - Συλλογή Megan
kagkela pisinas kagkela inox
 
Κάγκελα inox σε στενές σκάλες
Σκάλα πολυτελής, έξυπνη. Λύση για μικρούς χώρους
καγκελα kagkela
 
Kάγκελο inox - Μέρος 1ο
Ιnox Σκάλα βήμα προς βήμα Μέρος 1ο
καγκελα skala megan
Περισσότερα στην Ενότητα "Βίντεο"
 

 

Σκάλα πολυτελής, έξυπνη. Λύση για μικρούς χώρους.

Αρκετά μεγάλη είναι η ζήτηση πελατών μας για μια σκάλα με τα κάγκελα της, που δεν θα καταλαμβάνει χώρο, και θα μπορεί εύκολα και γρήγορα  να «μαζέψει» και να αναδιπλωθεί.
Για αυτό τον λόγο η megan δημιούργησε μια σκάλα την λεγόμενη «ανασυρόμενη» που όπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο μας η συγκεκριμένη σκάλα μπορεί να μαζέψει και να αναπτυχθεί κατά βούληση, τόσο η ίδια όσο και τα κάγκελα της. Σκάλα με άνετη άνοδο και κάθοδο, με πτυσσόμενα κάγκελα, ανασυρρόμενη και αναδιπλούμενη, ένα ενδιαφέρον αρχιτεκτόνημα με εξαιρετική ευκολία στην χρήση.

καγκελα

 

ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΣΚΑΛΕΣ MEGAN

Θέλουμε να σας δώσουμε, καλαίσθητες και κατανοητές πληροφορίες για τα κάγκελα τις σκάλες τα στέγαστρα τα inox εξαρτήματα μας καθώς και τις πρακτικές και αισθητικές ανάγκες που προσδοκούμε να καλύπτουν, και να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες που δωρεάν σας προσφέρουμε, προκειμένου να αποκτήσετε ένα άριστο ανοξείδωτο έργο. 

Δημιουργούμε χιλιάδες  κωδικούς για να εξυπηρετήσουν και τα πιό απαιτητικά inox έργα. Οργανώνουμε την εμπειρία των μαστόρων μας και εφευρίσκουμε, πιστοποιημένα από τον Ο.Β.Ι. (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας), inox εξαρτήματα και inox συνδέσμους, ώστε να μπορούμε αυθημερόν να λύνουμε τα προβλήματα των inox κατασκευών των επαγγελματιών ή ιδιωτών συνεργατών μας με επιστημονικά άψογους τρόπους και αισθητικά φίνους.

Ταξινομούμε  ηλεκτρονικά τα ανοξείδωτα κάγκελα και τις ανοξείδωτες σκάλες και ανάγουμε  τις χιλιάδες των περιπτώσεών τους σε  μερικές διακεκριμένες οικογένειες ώστε να λύσουμε αξιόπιστα και ταχύτατα τα προβλήματα των συνεργατών μας και συγχρόνως να τους προσφέρουμε εναλλακτικές αισθητικές, τεχνικές και οικονομικές  προτάσεις. Έτσι κάνουν άρτια έργο τους σύμφωνα με τεχνικές, αισθητικές, οικονομικές και χρονικές τους ανάγκες.

Φωτογραφίες που σας ενδιαφέρουν με ένα κλικ...

 

ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΡΓΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ
Περισσότερα στην Ενότητα " Φωτογραφικό Υλικό Εργασιών"

 

Η νέα μας «Σπονδυλωτή» σκάλα σπάει όλες τις κατεστημένες περί ανοξείδωτων σκαλών απόψεις

Είναι η οικονομικότερη inox σκάλα στην Ευρώπη με χαρακτηριστικά ευφυούς οργάνωσης υλικών, που μας παρέχει την μέγιστη μηχανική αντοχή, την μεγαλύτερη δίοδο ανόδου-καθόδου, την ελαχιστοποίηση του κόστους και τον αέρινο στροβιλισμό μέσα στο χώρο, που ενθαρρύνει μια εύκολη μετάβαση από το ένα επίπεδο στο άλλο

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 - 9680037