Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ INOX MEGAN HELLAS

Η Εταιρεία μας MEGAN INOX HELLAS εξειδικεύεται στα inox εξαρτήματα. Πιό συγκεκριμένα οι inox σύνδεσμοι και τα παρελκόμενά τους (inox αξεσουάρ, φλάντζες, τάπες, αρμοκάλυπτρα, βίδες, ντίζες, παξιμάδια κλπ), είναι τα αντικείμενα μελέτης, σχεδιασμού και παραγωγής της.
Εξ άλλου ανιχνεύει την αγορά για να προμηθεύει τους πελάτης της με τα πιό προηγμένα και αποτελεσματικά inox καθαριστικά και γυαλιστικά καθώς και ρητίνες αγκύρωσης καγκέλων, σκαλών κ.α.

ktirio

Πάνω από 1500 σύνδεσμοι όπως ινοχ ορθοστάτες έτοιμοι να υποδεχθούν ινοχ σωλήνες κουπαστών και τραβερσών, ινοξ κολώνες με κατάλληλα πέλματα που υποδέχονται κρύσταλλα, καθώς και εκατοντάδες μεμονωμένα inox στοιχεία, ικανά να συναρμολογήσουν και τις πιό ασυνήθιστες inox κατασκευές, αποτελούν αντικείμενα του ενδιαφέροντός μας.
Το ελληνικό inox, inox greek, δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από ελληνικές υψικαμίνους παραγωγής πρώτης ύλης, αλλά η ελληνική μεταποίηση ανοξείδωτου ατσαλιού, τόσο στην παραγωγή inox εξαρτημάτων όσο και στα ανοξείδωτα αρχιτεκτονικά έργα είναι ακμαία και ανερχόμενη
.

map

Χάρτης περιοχής