ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Megan inox hellas κάνει παραγωγή και εμπόριο των ανοξείδωτων προϊόντων της με ήθος και προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες που αξίζουν. Με τους συνεργάτες της ήταν μαζί εχθές, είναι κοντά τους σήμερα και θα είμαστε και αύριο μαζί.

Η εργοκεντρική Megan.

kagkeloΗ Megan inox hellas παράγει inox εξαρτήματα, αλλά και πολύπλευρες υπηρεσίες που τα υποστηρίζουν . Την Megan και τους συνεργάτες της τους δένει ένας κοινός σκοπός : Το άριστο inox έργο . Είμαστε εργοκεντρικοί. Το ανοξείδωτο έργο μας είναι η απτή απόδειξη των λόγων μας. Και το έργο αυτό είναι πολυσχιδές. Η Megan inox hellas παράγει τα σχέδια και τις μελέτες που θα υποστηρίξουν τους συνεργάτες της στην διερεύνηση των αναγκών του πελάτη τους και του έργου του.

Η Megan inox hellas θα βοηθήσει τους συνεργάτες της στο σαφές και άρτιο κλείσιμο της δουλειάς, θα τους παραδώσει τα λειτουργικά και επαρκή εξαρτήματα του έργου, θα μεριμνήσει για την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους, κατά τη διάρκεια του έργου, και τέλος είναι κοντά στους συνεργάτες της, σε όποια μελλοντική ανάγκη παρουσιαστεί (επέκταση του ανοξείδωτου έργου, συντήρηση του inox, αντικατάσταση, επιδιόρθωση λόγω ατυχήματος ή βανδαλισμού κ.λ.π)

Βικιπαίδεια: Σκάλα χαρακτηρίζεται γενικά η ξύλινη και φορητή κλίμακα (σκάλα). Ειδικότερα στα πλοία η ανεμόσκαλα (ladder) φέρεται είτε στους ιστούς (κυρίως σε ιστιοφόρα πλοία) σε μόνιμη βάση, είτε σε ανέμη οπότε και είναι φορητή καγκελα.

Η φορητή ανεμόσκαλα και τα kagkela είναι από σχοινί με ξύλινες βαθμίδες ενδιάμεσα των οποίων φέρονται μεγαλύτερου μήκους βαθμίδες για την αποφυγή δίπλωσης όταν αυτή κρεμιέται στα πλευρά του πλοίου. Το μήκος της πρέπει να είναι όσο το ύψος εξάλων, δηλαδή περίπου το ύψος του κυρίου καταστρώματος από την επιφάνεια της θάλασσας, όταν το πλοίο είναι άφορτο και χωρίς πρόσθετο έρμα.

Οι ανεμόσκαλες χρησιμοποιούνται κυρίως στα εμπορικά πλοία για την μέτρηση του βυθίσματος στη πλώρη, στο μέσον, και στη πρύμνη όταν αυτό είναι αδύνατον από προβλήτα (π.χ. σε αγκυροβόλιο ή σε ναύδετο), στη πρόσδεση του πλοίου σε ναύδετο, σε εργασίες συντήρησης κ.α.

xeirolisthires

Γυάλινη σκάλα - κάγκελα - σκάλες