ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ

Τα ανοξείδωτα κάγκελα της Megan βρίσκονται στην κορυφή της εξελικτικής βαθμίδας των κιγκλιδωμάτων. Είναι τα πιο μοντέρνα κάγκελα της τεχνολογικής, αισθητικής και οικολογικής εξέλιξης της οικοδομής.

moderna

Το ανοξείδωτο κάγκελο του πρώην Κέντρου Τύπου των ολυμπιακών αγώνων 2004.


ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ

Ένα υλικό αιώνιο, αμετάβλητο, ισχυρό, όπως το ανοξείδωτο ατσάλι, άν και εφευρέθηκε σχετικά πρόσφατα, πριν από 100 περίπου χρόνια, σχετιζόμενο με τον χαλκό, τον μπρούντζο και τον σίδηρο που έχουν ιστορία χιλιετιών, κατάφερε να αναδείξει σύντομα τις ευεργετικές του ιδιότητες και να καταστεί το κλασσικότερο των μετάλλων της οικοδομής, το αμετάβλητο «χρυσάφι της οικοδομής».

Τα inox κάγκελα διακρίνονται για το κλασσικό μινιμαλιστικό τους ύφος, αυτό το αφαιρετικό ύφος τους, που τα καθιστά τόσο klassikoσύγχρονα κάγκελα, τόσο μοντέρνα κάγκελα, ώστε οι αρχιτέκτονες να τα χρησιμοποιούν, με απόλυτη συνείδηση της ευθύνης τους, σε έναν αρχαιολογικό χώρο, κάγκελα Ακρόπολης, με τόση άνεση, όσο και σε ένα σύγχρονο φουτουριστικό δημιούργημα, το Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά και στο Μετρό και σε άλλα διαχρονικά έργα.

Το inox κάγκελο δημιουργεί τον σπάνιο συνδυασμό των διαχρονικών επιτευγμάτων: Είναι συγχρόνως κάγκελο μοντέρνο και κάγκελο κλασσικό.

Inox κάγκελο ημικυκλικού μπαλκονιού