ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ

Τα inox κάγκελα μπαλκονιών είναι η πολυπληθέστερη οικογένεια κάγκελων της Megan.
Τα ανοξείδωτα κάγκελα μπαλκονιού μπορεί να έχουν ορθοστάτες σωλήνες η λάμες, να στηρίζονται επί η εκτός στηθαίου, να έχουν κάμπο (γέμισμα) τραβέρσες, λαμαρίνα, ακρυλικό η κρύσταλλο, να έχουν κουπαστή inox ή ξύλινη ή ακρυλική και τέλος να είναι κάγκελα κρυστάλλινα χωρίς ορθοστάτη και τα κρύσταλλα να αγκυρώνονται επί η εκτός των στηθαίων.

Οι συνεργάτες μας έχουν επιλογές. Μεταξύ πάρα πολλών συνδέσμων, μπορούν να επιλέξουν αυτούς που ταιριάζουν με τις λειτουργικές, αισθητικές και οικονομικές τους απαιτήσεις.

καγκελα καγκελο σκαλες
ανοξειδωτα σκαλες στεγαστρα
μπαλκονια καγκελα kagkela

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ 316 L ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ.

Στα κάγκελα μπαλκονιών, όπως και στα κάγκελα περίφραξης, επειδή συνήθως δεν προστατεύονται και είναι εκτεθειμένα, όχι μόνο στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στην μόλυνση της ατμόσφαιρας(όξινη βροχή, καυσαέρια) είναι καλά να χρησιμοποιείται η ποιότητα 316 L του ανοξείδωτου και μάλιστα σε φινίρισμα καθρέπτη, ώστε αφενός να έχουμε το inox της οικοδομής με την μεγαλύτερη αντίσταση στις οξειδώσεις και αφετέρου με το φινίρισμα καθρέπτη να κλείνουν οι πόροι του, ώστε να μην εγκλωβίζουν οξειδωτικά υλικά.

Το inox είναι ένα ζωντανό κράμα μετάλλων που θέλει κάποιο χρόνο ωρίμανσης. Είναι κράμα χάλυβα, χρωμίου, νικελίου, μολυβδαίνιου που χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει τις ανοξείδωτες ιδιότητες του. Αρχικά τα μόρια του χάλυβα είναι ισομερώς διαμοιρασμένα με τα υπόλοιπα μόρια των αντιοξειδωτικών στοιχείων και είναι φυσικό πολλά μόρια σιδήρου να βρίσκονται και στην εξωτερική στοιβάδα.

Με την πάροδο του χρόνου τα μόρια του χάλυβα κινούνται προς τις εσωτερικές στοιβάδες των inox αντικειμένων και την θέση τους παίρνουν τα μόρια του νικελίου, χρωμίου, μολυβδαίνιου κτλ. Με αυτή την διαδικασία το inox κράμα καθίσταται ανοξείδωτο.

Μέχρι να γίνει αυτή η αντιμετάθεση τα ανοξείδωτα αντικείμενα πρέπει να καθαρίζονται με inox καθαριστικά γιατί κινδυνέυουν να παρουσιάσουν δείγματα οξείδωσης.
Η Megan συνοδεύει τα εξαρτήματα κάθε έργου με inox καθαριστικά και τις απαραίτητες οδηγίες.