ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΕΣ

Bάζοντας ανοξείδωτα κάγκελα Megan στα κλιμακοστάσια αναβαθμίζετε την ποιότητα όχι μόνον της σκάλας αλλά γενικότερα της οικοδομής σας.

Τα κάγκελα σκάλας αποτελούν ένα μεγάλο πεδίο μελέτης και εφαρμογών της Megan. Τόσο τα κάγκελα εσωτερικής σκάλας όσο και τα κάγκελα εξωτερικής σκάλας έχουν τους δικούς τους πολυπληθείς συνδέσμους με τα παρελκόμενα εξαρτήματά τους. Η σχέση της Megan με την σκάλα είναι τόσο παλιά, όσο και ύπαρξή της. Τα αρχεία μας περιέχουν εκατοντάδες σχέδια σκάλας και μελέτες σκαλών που καλύπτουν τις πιο σπάνιες περιπτώσεις καγκέλων σκάλας. Σκάλες με ξύλινη επένδυση, σκάλες με μεταλλική επένδυση, σκάλες από μάρμαρο ή οποιαδήποτε άλλη επένδυση σκάλας, θα βρουν στην Megan τα κατάλληλα εξαρτήματα για τα κάγκελά τους.

kagkela ινοχ kagkela
καγκελα ανοξειδωτα inox
skales σκαλες skales

ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΩΝ

Bάζοντας ανοξείδωτα κάγκελα Megan στα κλιμακοστάσια αναβαθμίζετε την ποιότητα όχι μόνον της σκάλας αλλά γενικότερα της οικοδομής σας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΚΑΛΑΣ

Οι σύνδεσμοί μας διαφέρουν από σκάλα σε σκάλα. Η κατασκευή σκάλας διαφέρει από μελετητή σε μελετητή και οι ανάγκες του κτιρίου επηρεάζουν τον σχεδιασμό της σκάλας και των ανοξείδωτων καγκέλων της. Για σκάλα σε πατάρι ο μάστορας θα χρησιμοποιήσει άλλα εξαρτήματα από ό,τι για μια σκάλα σε σαλόνι, επίσης στην υπάρχουσα σιδερένια σκάλα που χρειάζεται inox κιγκλιδώματα θα μπούν άλλα κάγκελα από ό,τι σε μια πτυσσόμενη σκάλα αλουμινίου. Τέλος οι γυάλινες σκάλες με τα κρυστάλλινα πατήματά τους έχουν τα δικά τους κιγκλιδώματα με τα παρελκόμενά τους.

\