ΣΚΑΛΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΙΜΕΣ

Οι σκάλες αλουμινίου είναι συνήθως ελαφρές φορητές σκάλες, σταθερές ή πτυσσόμενες.
Αλουμινένιες σκάλες χρησιμοποιούν τόσο οι επαγγελματίες, τζαμάδες, ελαιοχρωματιστές, ηλεκτρολόγοι κλπ., όσο και οι ιδιώτες για τις διάφορες μικροεπισκευές και την συντήρηση του σπιτιού τους.

Οι σκάλες αλουμινίου τιμές οικιακής χρήσης είναι συνήθως από προφίλ αλουμινίου ειδικού κράματος και οι πτυσσόμενες σκάλες αναπτύσσονται τηλεσκοπικά με σχοινί.
Η Megan παράγει μόνον inox αρχιτεκτονικές σκάλες και ως εκ τούτου δεν ασχολείται με τις φορητές σκάλες οικιακής χρήσης.

ΣΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι μεταλλικές σκάλες τιμές μας είναι, φυσικά, inox. Ποιο άλλο μέταλλο εκτός του inox μπορεί να εγγυηθεί την διάρκεια για τις μηχανικές και τις ανοξείδωτες ιδιότητες μιάς σκάλας, είτε αυτή είναι εσωτερική σκάλα είτε σκάλα εξωτερικού χώρου;
Τα προβλήματα των παραδοσιακών σιδερένιων σκαλών κράτησαν τον σίδηρο έξω από το σπίτι και τα προβλήματα των ξύλινων εσωτερικών σκαλών τις εξωθούν από το εσωτερικό των κτισμάτων.

Οι ανοξείδωτες μεταλλικές σκάλες μας δεν τρίζουν, είναι αθόρυβες, είναι καθαρές και φωτεινές, δεν έχουν ημερομηνία λήξης, θέλουν ελάχιστη ή καμία συντήρηση, είναι ισχυρές και αιώνιες.
Οι inox μεταλλικές σκάλες της Inox Megan Hellas είναι οι σκάλες του 21ου αιώνα και θα διαρκέσουν παραμένοντας ακμαίες και λαμπερές, όσο και η οικοδομή σας. Και κάτι ακόμα: Είναι σκάλες συναρμολογούμενες που μπορούν να μεταφερθούν και να επανατοποθετηθούν ή να αποθηκευθούν ανά πάσα στιγμή. Επίσης μπορούν να συνεχισθούν ή να μεταποιηθούν.

ΣΚΑΛΕΣ