ΣΚΑΛΕΣ

ΣΚΑΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Οι inox εσωτερικές σκάλες της Megan Inox Hellas είναι συνήθως τα μεγαλύτερα inox γλυπτά εσωτερικού χώρου των κτισμάτων. Ξεχύνονται φωτεινές μεταλλικές σερπαντίνες μέσα στα σαλόνια και γεμίζουν τους χρήστες με την καθαρή τους ευφορία. Οι ανοξείδωτες μεταλλικές σκάλες μας μπορεί να είναι οι αιωρούμενες μπαλαρίνες σε σαλόνια πολυτελών ξενοδοχείων ή φουτουριστικών μαιζονετών, αλλά μπορούν να είναι και η πιο εκφραστική φόρμα της ανέμελης φοιτητικής γκαρσονιέρας.

esoteriki

Οι εσωτερικές σκάλες Megan, όπως και οι σκάλες εξωτερικού χώρου, μπορούν να προσανατολισθούν κατά βούληση, μπορούν να συνεργασθούν με όλα τα σχήματα πατημάτων, (ορθογώνια, τριγωνικά, τραπέζια, αντίστροφα), και ως εκ τούτου μπορούν να είναι κυκλικές, ευθύγραμμες, μεικτές, όπως και αξονικές ή ελικοειδείς.
Οι εσωτερικές μας inox σκάλες είναι ο πιο ευχάριστος, ο πιο διακριτικός, ο πιο φιλικός μας συγκάτοικος
.

Ενδεικτική τιμή για ελικοειδή σκάλα 12 πατημάτων, διαμέτρου 120cm: 1490 + ΦΠΑ

σκαλες

Η νέα μας «Σπονδυλωτή» σκάλα σπάει όλες τις κατεστημένες περί ανοξείδωτων σκαλών απόψεις.

Είναι η οικονομικότερη inox σκάλα στην Ευρώπη με χαρακτηριστικά ευφυούς οργάνωσης υλικών, που μας παρέχει την μέγιστη μηχανική αντοχή, την μεγαλύτερη δίοδο ανόδου-καθόδου, την ελαχιστοποίηση του κόστους και τον αέρινο στροβιλισμό μέσα στο χώρο, που ενθαρρύνει μια εύκολη μετάβαση από το ένα επίπεδο στο άλλο.